Anulohen të gjitha fluturimet nga Aeroporti i Prishtinës

0

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës “Adem Jashari”, ka anuluar të gjitha fluturimet për sot shkaku i motit të ligë.

Tri fluturime për Bazel, Londër dhe Stamboll, të cilat planifikoheshin të bëheshin sot janë anuluar, njofton ANP-ja.

Për sot ishin paraparë edhe tri aterrime në Aeroport, por janë anuluar.

Anulohen të gjitha fluturimet nga Aeroporti i Prishtinës