Banorët e Orllanit paralajmrojnë protestë ndaj Mininistrisë së Mjedisit (Foto)

0

Banorët e Orallnit janë mbledhur dje për tu konsultuar mes vete për hapat që do të ndërmarrin rreth vendimit të fundit të Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor, njofton PodujevaPRESS.

Ata shprehen të paknaqur me vendimin e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor (MMPH) dhe zbatimin selektiv të tij, e po ashtu adresojnë kritika me arsye ndaj MMPH duke potencuar se “MMPH para se te merr ketë vendim te ngutshëm dhe jo te drejt për banoret e Orllanit është dashur te financoj qe moti projektin për impiantin e ujerave te zeza te cilat derdhen ne Liqen , po ashtu ne bashkëpunim me institucionet tjera te angazhojnë punëtor për pastrimin dhe mirëmbajtjen e lumenjve qe në kohë reshjesh e mbushin liqenin plot me mbeturina”.

Po ashtu banorët e fshatit orllan në tubimin konsultues që kishin dje, parashikun edhe mundësinë e organizimit të protestave ndaj MMPH. /PodujevaPRESS/

 

Rikthe një koment

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu