12.1 C
Podujeva
Thursday, October 17, 2019

Kuvendi i Komunës së Podujevës mbajti mbledhje të jashtëzakonshme

Kuvendi i Komunës së Podujevës mbajti mbledhje të jashtëzakonshme Kuvendi i Komunës së Podujevës, me kërkesën e grupit prej 12 këshilltarëve, ka mbajtur mbledhjen e...

Policia në Podujevë arreston personin që goditi 12 vjeçarin me veturë

Personi i cili kishte goditur me veturë një fëmijë të moshës 12 vjeçare me inicialet A. F dje në shatin Peran të Podujevës, është...

Veturat zyrtare të komunës së Podujevës furnizohen me antifriz (foto)

Bazuar në rregullat e prokurimit publik, komuna e Podujevës ka përzgjedhur kompaninë fituese “Euro Ing” e cila do ta bëjë  furnizimin me vajra, antifriz...

Komuna e Podujevës shpall njoftim për kontratë për furnizime me fidane...

Komuna e Podujevës ka shpallur njoftim publik bazuar në rregullat dhe procedurat e prokurimit publik për furnzim me fidane të mjedrës, ku paraqitet mundësia...

Prishtina ia jep 50 mijë, Podujeva gati 10 mijë (Foto)

Festat e fundvitit ua kanë nxjerrur disa mijëra euro buxheteve komunale të shumë komunave në Kosovë. Prishtina sigurisht që është komuna që ka ndarë...

Llapjani thyen “ndalesën” vetëm pse punëtori ska për t’ia kthyer kusurin

Një person ka thyer “ndalesën” tek parkingu nëntokësorë tek “Malësia” pasi që sipas informative të siguruara nga Llapi.info, punëtori në parking nuk kishte për...

A po shtiren nxënësit në Podujevë si të sëmurë për t’i...

Një nxënese e gjimnazit Aleksandër Xhuvani në Podujevë sot rreth orës 15:50 iu është përkeqësuar gjendja shëndetësore  me ç’rast është dashur të intervenoi ambulanca...