Drejtorët e shkollave të Podujevës pjesëmarrës në seminarin për Lidership në Tiranë

0

Pamje nga Tirana: Drejtorët e shkollave të Komunës së Podujevës po marim pjesë në seminarin me temën Lidershipi dhe Menaxhimi.

Debati dhe temat e trajtuara nga ky seminar do t’ju nevoiten në angazhimet e tyre të përditshme! (Foto)