Drejtoria e Arsimit në Komunën e Podujevës shpall konkurs për mësimdhënës

0

Bazuar në nenet 7 dhe 8 të Ligjit të Punës nr03/L-212  të Republikës së Kosovës, Ligjit mbi Arsimin Parauniversitar të Republikës së Kosovës, Drejtoria e Arsimit n֝ë Komunën e Podujevës shpall konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës thuhet në njoftimin e kësaj drejtorie, njofton portali PodujevaPRESS.com

Sipas konkursit të shpallur nga Drejtoria e Arsimit në Komunën e Podujevës kërkohet një (1) mësimdhënës për lëndën e matematikës në Gjimnazin “Aleksandër XHuvani”, në Orllan të Podujevës.

Për më shumë ju ftojmë ta shikoni konkursin: