Ja si duken në jetën reale yjet e filmave horror (Foto)

0

Secili film horror ka personazhin negativ që shkakton frikë te shikuesit. Disa prej tyre janë shumë të njohur, si Freddy Krueger, Jason Voorhees e Michael Myers.

Vajza Samara në vitin 2002 u bë simbol i frikës kur u shfaq në filmin “The Ring”.

I njëjti rast ishte edhe me motrën e nderit në filmin “The Conjuring 2” që u shfaq në vitin e kaluar.

Nga maskat dhe makijazhi i tyre ndjejmë frikë, mirëpo nën to gjenden persona shumë të zakonshëm, të cilët nuk janë aspak të frikshëm.

Në galerinë e mëposhtme, mund të shikoni se si duken ata në jetën reale. /Telegrafi/

Samara – Daveigh Chase (The Ring)

Nick Castle e Tyler Mane ndër yjet që kanë luajtur rolin e Michael Myers (Halloween)

Freddy Krueger – Robert Englund (A Nightmare On Elm Street)

Jason Voorhees – Derek Mears (Friday the 13th)

Pennywise – Tim Curry (It)

Jashtëtokësori – Bolaji Badejo (Alien)

Kayako – Takako Fuji (The Grudge)

Bonnie Aarons (The Conjuring 2)