KEDS për vikend lenë Podujevën dhe 23 fshatra të saj në terr të plot

0

KEDS-i, sot, ka publikuar orarin më të ri për reduktimet me energji elektrike për rajonet e Kosovës ditëve të ardhshme, transmeton PodujevaPRESS.com

Më 13.10.2018 në NS 220/35/10kV  Podujeve do të ndërprehet:
• Dalja 10kV Fan Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: FAN Zahir Pajaziti,Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollate, Dvorishtë, Sllatine, Reqicë, Zhiti, Sylevice, Breze,Trnavic, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga firma Sonar.
3.
Më 13.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do te ndërprehet:
• Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012)  prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Obranqë, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran.
Arsyeja e ndërprerjes: Punime ne rrjet nga firma Sonar.