Kjo është ëmbëlsira më e lehtë dhe më e shijshme që mund ta përgatisni

0

Për sot po ju sjellim një recetë shumë të lehtë dhe mbi të gjitha të ëmbël

Për këtë ëmbëlsirë ju duhen vetëm 4 përbërës:

-Biskota;

-Një banane;

-Kremkaramel;

-Çokollatë për zierje;

Ndiqeni videon, dhe mësohuni ta përgatisni: