Kjo pamje është fenomen që pak njerëz e kanë parë (Foto)

0

Kjo foto e realizuar nga astronomi amator John Stetson në Casco Bay, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, po bën xhiron e rrjeteve sociale.

Shumë njerëz e kanë lidhur me debatet për alienët apo të tjera teori konspirative.

Por ka shumë të ngjarë që shpjegimi të jetë shumë i thjeshtë: Atmosfera e Tokës ka shërbyer si lente dhe ka deformuar imazhin, që paraqet hënën në një formë që shihet rrallë.