Nëse gjuha juaj ka këtë ngjyrë, keni këtë problem shëndetësor

0

Gjuha juaj mund të tregojë shumë rreth shëndetit tuaj. Ka shumë metoda të diagnostikimit të shëndetit bazuar në atë se si duket gjuha: forma e saj, madhësia dhe ngjyra.

Një grafikë të thjeshtë që Gazeta Express e prezanton më poshtë për ju, do t’ju ndihmojë që t’i identifikoni problemet shëndetësore sipas ngjyrës së gjuhës.

Është mirë që ta ekzaminoni gjuhën në mëngjes në dritë natyrale, para se t’i lani dhëmbët.

Ngjyra e gjuhës