Nëse keni zemër të dobët, mos i shikoni fotot e saj (foto +18)

0

Valentina Kolesnikova, modele, prezentuese, sportiste ruse dhe tash edhe kangëtare pop-rock, është shfaqur nudo për “Playboy Italia”.

Fotot e saj në poza të ndryshme tregojnë format e saj perfekte dhe një fizik që të lë pa frymë.