Pamje nga pastrimi i borës në stadiumin “Zahir Pajaziti” |PAMJE

0

Bora e madhe që ka rënë gjatë ditëve të fundit në vendin tonë ka mbuluar edhe terenet sportive dhe rrjedhimisht e ka pamundësuar zhvillimin e seancave stërvitore, shkruan Gazetasheshi.com.

Klubi Futbollistik “Llapi” ka i përvjelur mëngët dhe ka futur makinerinë në stadiumin “Zahir Pajaziti” për ta larguar borën e madhe që ka rënë gjatë ditëve të fundit.

Meritat për këtë pa dyshim se i kanë stafi i klubit llapjan që nuk janë kursyer për asnjë moment për krijimin e kushteve të punës për ekipin e Xhengis Rexhepit.

Llapi aktualisht po stërvitet në terene të mbuluara me bari sintetik

Gazetasheshi.com ka siguruar pamje nga aksioni për pastrimin e borës e cila është bërë në mënyrë shumë të shpejtë dhe efikase: