Për vikend këto 15 fshatra të Podujevës do të mbesin pa rrymë

0

KEDS njofton për ndërprerjet për shkak të punëve të planifikuara dhe mirëmbajtjes së rrjetit në Komunën e Podujevës me dt.06 tetor 2018, transmeton PodujevaPRESS.com

Në njoftimin e KEDS thuhet:

Më 06.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:
• Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Surkishi, Lladofci, Sfeqla, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnja, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime në rrjet nga Elektroheta.

 

Po ashtu më 06.10.2018 në TS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Ballovci (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 10:15 dhe prej orës 11:45 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burice, Gllamnik, Llapashtica e Ulët.

Ndërsa  prej orës 10:00 deri në ora 12:00 (Kodi: 14000009091, 14000009222 ) pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Burica, Visokët dhe Konushevci.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim trasesë.

Rikthe një koment

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu