Përfitimet shëndetësore nga vezët e ziera

0

Veza përmban një sasi të madhe të substancave ushqyese themelore për shëndetin tonë- e bardha dhe e verdha e vezës përmbajnë sasi të madhe proteinash.

Ju sjellim disa të mira për organizimin tuaj nga konsumimi i vezëve të ziera:

Përmirëson përqendrimin,

Nëse fëmijët fillojnë ta konsumojnë atë, mësimi i tyre mund të përmirësohet,

Veza është e mbushur me 14 ushqyes themelorë, 5 gramë yndyrë dhe 70 kalori,

Proteina që përmban veza mund t’ju ndihmojë të bini në peshë,