Këto vende të Podujevës sot mbesit pa energji elektrike

0

KEDS-i, sot, ka publikuar orarin më të ri për reduktimet me energji elektrike për rajonet e Kosovës ditëve të ardhshme, transmeton PodujevaPRESS.com

Më 18.10.2018 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Podujeva 5 (Kodi: 14000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Polonica, Lagjja Hoxheviq dhe Ballovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta