PODUJEVË: Zjarr në brezin kufitar |PAMJE

0

Një pjesë e malit në brezin kufitar midis Kosovës dhe Serbisë është përfshirë nga flakët.

Klan Kosova ka siguruar disa fotografi ku mund të vërehet tymi duke dalë nga malet.

Dyshohet se ky zjarr ndodhet në afërsi të fshatit Kalaticë që ndodhet në Komunën e Podujevës.