Policia e Kosovës në Podujevë dhuruan gjak |PAMJE

0

Më datë 06.02.2019 dhuruan gjak Policia e Kosovës në Komunën e Podujevës, ku përmes një postimi i ka falenderuar edhe Transfuzioni i Gjakut në Kosovë e ku thuhet: “falenderojmë te gjithë ata që dhuruan gjak dhe stafin për mikpritje”, transmeton portali PodujevaPRESS.com

Për më shumë ja disa foto: