Prishtinë – Podujevë, rruga e aksidenteve fatale (VIDEO)

0

Aksidente me fatalitet po ndodhin edhe në rrugën magjistrale Prishtinë-Podujevë.

Banorët përgjatë saj dhe ekspertët e trafikut po fajësojnë institucionet, njofton Klan Kosova.

Kjo pasi po i zvarritin me vite punimet për zgjerimin e kësaj rruge.

Kronikë nga gazetari Agan Hajdarhoxha.