Reportazh për Podujevën: Te dhëna mbi historinë, trashëgimin, komplekset memoriale, burimi i lumit LLap dhe Liqeni i Batllavës (Video)

0

Reportazh i komunës së Podujevës realizuar nga Radio Televizioni i Kosovës

Në sekuencat e këtij reportazhe mund të mësoni më shumë, mbi shtrirjen e Podujevës dhe fshatrat e saj, mullinjtë e vjetër, tani lagjen e dikur qyteti i vjeter i Bellasicës, kullën e Demë Ahmetit, burimin e lumit Llap, komplekset memorial në Orllane, Liqeni e Batllaës, transmeton PodujevaPRESS.

 

Rikthe një koment

Ju lutem shkruani komentin!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu