Të gjithë e braktisën, fshati mbetet vetëm me dy familje!

0
Edhe pse në shumë fshatra të komunës së Vitisë po krijohen kushte infrastrukturore në vend të kthimit të banorëve ka migrim të shtuar.

Edhe në Goden të Vitisë ndodhë një gjë e tillë. Kanë mbetur vetëm dy familje.

Rruga e asfaltuar, toka pjellore dhe bukuritë natyrore ia shtojnë hijeshinë fshatit.