VV: 1 Prilli, dita e Agim Veliut

0

Aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje në Podujevë përmes një aktiviteti e kanë shpallur 1 Prillin, ditën e gënjeshtrave, ditë të kryetarit të kësaj komune Agim Veliu.

Në një njoftim të VV-së janë theksuar 14 premtime që, sipas kësaj partie, kryetari i Podujevës, që vjen nga radhët e LDK-së, nuk i ka realizuar.

“Gjatë ditës së sotme aktivistët e Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Besianë, zhvilluan një aktivitet në lidhje me premtimet e rreme të Agim Veliut.

Këto janë vetëm disa nga premtimet e shumta të pa realizuara:

 1. Sheshi i qytetit
 2. Zona Ekonomike
 3. Parkingu nëntoksor
 4. Zgjerimi i hapsirave të gjelbërta
 5. Fasadimi i ndërtesave
 6. Palestra sportive
 7. Stacioni i autobusëve
 8. Spitali i qytetit
 9. Shtëpia e kulturës
 10. Rirregullimi dhe ndriqimi i hyrjeve të banesave
 11. Rritja e pjesëmarrjës së Grave në qeverisje
 12. Ndërtimi i kopshteve për fëmijë
 13. Ndërtimi i fushave të hapura sportive
 14. Objekti i ri i QKMF-së Obrançë

Ne do të vazhdojmë me denoncime të tilla”, thuhet në njoftim të VV-së.